Korte groet vanaf Pulau Besar

1 mei 2009

Hallo allemaal, Wegens tijdgebrek (whats new) en een zeer slechte verbinding op dit moment een heel korte groet vanaf Pulau Besar, het productie eiland voor Expeditie Robinson 2009. Alles goed hier, we zijn na een slopende maar voorspoedige reis 3 dagen geleden goed aangekomen en zijn als vanouds weer in de vaart der dingen terechtgekomen; een hoop geregel, vergaderen en zorgen dat de techniek ok is maar we zitten in de startblokken om morgen het startschot te geven voor een spectaculaire landing met 101 verschillende wendingen :-) Dit jaar produceren we de show met 3 landen tegelijk: wijzelf dus en verder de Denen en de Noren, aangevuld met het klassieke Zweedse grut die ons van de nodige techniek en ondersteuning voorzien. Het eten is weer hetzelfde als vorige jaren: voorspelbaar en saai maar verder wel best te pruimen en de hutjes hebben na al die jaren nog steeds geen likje verf of anderssoortige renovatie mogen ontvangen maar het zonnetje schijnt, de lucht is blauw dus kandidaatjes kom maar gauw :-) We gaan nu een weekje de hectiek in en daarna meld ik me wel, ongetwijfeld iets uitgebreider. Iedereen alvast bedankt voor de leuke reacties, ook aan Ting Tong de hartelijke groeten! :-) Groetjes van Koert (en collega Vinnie)

1. Jan D:
    Koertje,

Ben zeer benieuwd naar de leuke verhalen .... Geniet tussen door van de zon,de blauwe lucht, ....

Groetjes,
    Jan
  2. Arnoud:
    Koert en Vinnie,

Hierbij enkele regels voor dit seizoen:

1.Geen vage interviews meer waar jullie weer als Batje en Lampie uitkomen.
    2.Geen rare vogels nadoen in een poging de nieuwe productie medewerkers te laten schrikken.
    3. ---- ------ ------!!! (ik neem aan dat je niet alles hier wil hebben;)

gr
  3. Miet en Albert:
    2 mei 2009
    Dag Koert, fijn om enig teken van leven te bemerken.
    Hier van een schitterende meidag genoten: volk, volk en nog eens volk. Met de vriendengroep goed gevierd.
    Alles is weer netjes opgeruimd en nu maar lekker slapen. Papa heeft een hele rits filmpjes gemaakt in
    het centrum, leuk !
    Groetjes en kus
    Papa en mama
  4. wim:
    Hoi Koert,

vergeet je niet foto's op je blog te zetten? En de kaart locatie, we willen weleens wat meer zien van de omgeving.
    Heel veel succes daar en vergeet ons niet.
  5. Kathleen:
    hoi koert,
    eindelijk ook op je log geraakt.
    ondertussen zit je al helemaal in het eilandritme zeker.
    wij genieten hier van het laaaange WE, tot nu toe met heel veel zon..laat ze maar schijnen.
    veel werkplezier en tot volgende keer.
  6. Strong Bro.:
    3 mei 2009
    Thank you Mr. Dudley.... You are to kind!
    Say hi to Mr. Boney, please....
  7. Miet en Albert:
    5 mei 2009
    Dag Koert,
    Nog steeds "hectiek" in het kamp? Hier alles ok. Wel geen zon maar lekker eten! Deze morgen 11°... brr!Het filmpje van 1 mei is klaargestoomd : mooi!
    We kijken nu uit naar nieuws van Palau Besar.

Groetjes en kus van papa en mama.